Om Prosess Fake News
Prosess Fake News
Prosess Fake News

heldigvis

De gode nyhetene er bedre enn de fleste har forestilt seg. Falske nyheter har ødelagt manges tro og drømmer. Feilaktige rykter florerer. Løgnen gror. Håpløsheten øker.

Prosess Fake News vil avsløre usannheter og presentere nyheter som fremmer troen, håpet og livet med stor K.

Håpet lever.
Medmenneskeligheten fungerer.
Og Gud er adskillig bedre enn sitt rykte.

Prosess Fake News, Quality Hotel Expo 5.-7. oktober 2018

Påmeldingen er nå stengt, ta kontakt ved spørsmål. Takk!

Påmelding

Påmeldingen til Prosess Fake News er nå stengt og arrangementet er i gang.

Ta kontakt med oss ved spørsmål. Takk!

Lik facebook.com/prosessmmm for oppdatert informasjon om konferansen.
Snapchat: prosessmmm.

Program Prosess Fake News

Fredag 5. oktober

12:00 Innsjekk åpner
13:00 Velkomstlunsj
15:15 «#Klikk» – Svein Tindberg (dørene åpner 15 minutter før)
16:45 «Ingen er så trygg…» – Sunniva Gylver
18:00 Middag
20:30 «Bedre enn sitt rykte» – Sam Leonor
22:30 Speed, meet, greet. Få nye venner: 60 personer på 60 minutter. I Inspirasjonsrommet.
22:30 Prosess Lounge åpen
23:45 Bønn i stillerommet

Lørdag 6. oktober

08:00 Prosess Bootcamp m/Ole Drange – treningstilbud, oppmøte ved hovedinngang
08:00 Bønn i stillerommet
08:00 Frokost (kun de som har rom på hotellet)
10:00 «Psykopatevangeliet» – Harald Giesebrecht
11:45 «Fake news» – Bjørn Are Davidsen
13:00 Lunsj
14:30 Tur til Nansenparken, fra inngangen
14:30 Q&A, spørsmål og svar v/Bjørn Are Davidsen i idérommet
15:15 Prosess behind the scenes: Hvorfor Prosess? v/bl.a. Harald Giesebrecht i idérommet
16:00 Konsert med Trygve Skaug
17:30 Hva får vi ut av Prosess? Avtal å møte ditt team, del tanker og idéer. – Uten team? Heng deg på et, eller ta pause
18:00 Middag
20:30 «Make news great again» – Sam Leonor
22:30 Konsert med SE-Quartet i Prosess Lounge
23:45 Bønn i stillerommet

Søndag 7. oktober

08:00 Bønn i stillerommet
08:00 Frokost
10:00 «Men kirken var ikke død» – Simon Martin
11:45 «K» – Sam Leonor
13:00 Avslutningslunsj (dersom forhåndsbestilt)

Foredragsholdere

Svein Tindberg er skuespiller og har jobbet nesten hele livet sitt på Det norske teatret. Han har deltatt i utallige oppsettinger og dessuten flere filmer. I religiøs sammenheng er han mest kjent for Markusevangeliet som han fremførte 220 ganger for til sammen ca 75.000 mennesker. Etter den store suksessen med Markusevangeliet, som var et onemanshow/monolog, har han fulgt opp med populære forestillinger som Apostlenes gjerninger, Abrahams barn og Etterlyst Jesus (sammen med Bjørn Eidsvåg). Med disse forestillingene har han vist at religiøs/kristen tematikk kan både begeistre og engasjere.

Sunniva Gylver er prest i Den norske kirke. Forfatter av to bøker, aerobicinstruktør og skribent. Oslo-dame, født i 1967, gift, tre barn. Bor i byen, uten TV, bil, hage, men med laptop, sykkel og park.
Sunniva har en sterk historie. Møter med både sorg, savn og ulykke. Og likevel med en tro på glede, felleskap og mening. En tro på Gud og Jesus som bærebjelker i livet.

Trygve Skaug er låtskriver, vokalist og poet. Trygve spiller ikke bare glimrende på gitarstrenger. Han formulerer ord om viktige sider av livet. Ord som kan synges og leses – og som treffer strenger hos mottagerne. Mange andre kjente artister bruker ham til å lage både musikk og tekster. Trygve gjestet Prosess-konferansen høsten 2016. Ønsket fra et stort antall deltagere var klart; vi vil ha Trygve tilbake! Og ønsket er hørt! Velkommen til konsert med Trygve Skaug som del av konferansen Prosess Fake News.

Sam Leonor er opptatt av at troen skal gjøre en forskjell i livet og hverdagen vår. Han ønsker å dele og oppleve en tro som engasjerer oss til rettferdighet og ansvar for vår neste og vårt miljø. Hans lidenskap og engasjement skinner igjennom når han taler og man kan ikke unngå å bli smittet av hans entusiasme. Sam vokste opp i Mellom-Amerika hvor hans foreldre jobbet som misjonærer. Nå jobber han selv som pastor for unge voksne og ansatte på La Sierra University Church. Han har studert både på Southern Adventist University og Andrews University. Han er gift og har to barn.

Bjørn Are Davidsen er sivilingeniør og jobber til daglig i Telenor, men han er også ektemann, far, forfatter, og foredragsholder. Og lidenskapelig opptatt av at falske rykter og nyheter ikke må få skygge for sannheten om Jesus.
Blir det skrevet eller sagt noe tull om Gud i media, kan man regne med at Bjørn Are kommer med et svar. Følg med på bloggen hans: dekodet.blogspot.no eller på Facebook. Både troende og andre får gjennomgå. Tull er tull uansett hvem som sier det. Bjørn Are er noe så herlig som en kristen skeptiker. Han er ikke redd for virkeligheten. Han elsker både vitenskapen og Jesus!

Jazzkonsert med SE-Quartet i Prosess Lounge
Gled deg til herlig jazz! Det er en stor ære for Prosess å få besøk av det nordiske jazzfenomenet SE-Quartet.

En av kvartettens låter er avspilt nesten 2 millioner ganger på Spotify. De har fans over hele verden. Albumet «Going North» ble gitt ut for et år siden og er dedikert til flyktninger som har kommet til Norden de siste årene. En av frontfigurene, Rasmus H. Thomsen, som vanligvis går i Adventistkirken i Örebro, sier de gleder seg veldig til å komme og jazze opp Prosess.

En av fornyelsene ved årets Prosess-konferanse er at vi lanserer en egen Prosess-lounge. Dette er et litt uformelt område hvor det er greit å «henge» før og etter det som skjer i plenum. Utover natta, lørdag til søndag, får du her oppleve SE-Quartet. De er David Ehrlin på saksofon og bassklarinett, Martin Sundström på akustisk bass, Antti Ojala på trommer og Rasmus H. Thomsen på piano og didgeredoo.

Hør og finn ut mer om SE-Quartet på nettsiden: http://sequartet.com/
Du finner dem også på Facebook:  https://www.facebook.com/sequartet/

Simon er en dyktig, engasjerende og ettertraktet formidler. Han har et hjerte for de som strever. Han ønsker at menigheten skal være et sted hvor kjærlighet deles og vises. Han er ikke redd for å prøve nye ting i menighetssammenheng og brenner for å engasjere seg i nærmiljøet. Simon er ansatt i Adventistkirken og jobber for å hjelpe menighetene i Skandinavia med å være relevante slik at flere kan bli kjent med Jesus.

Harald Giesebrecht jobber for tiden i Adventistkirkens ungdomsavdeling, i tillegg til kone, tre barn, mastergradstudier, bokutgivelser og dårlig samvittighet for ikke å trene noe særlig. Han har nylig utgitt en bok som anklager store deler av kristenheten for å forkynne et gudsbilde som dessverre blir oppfattet som rimelig psykopatisk blant dem som ikke har fått synd og straff inn med morsmelken. Haralds store lidenskap er at mennesker skal bli begeistret for Gud ved å bli kjent med Jesus. Han er kjent for å gjøre det vanskelige enkelt og det enkle dypt, og å komme med innvendinger mot seg selv på bloggen sin haraldsblogg.blogspot.no.

Priser og vilkår

Priser:

Priser gjelder per person. Pris ved overnatting på hotell inkluderer hele konferansen fredag, lørdag, søndag, konserter lørdag, lunsjbuffet fredag og lørdag, middagsbuffet fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag. Dagpakkepris inkluderer alt ovenfor, foruten frokost.

Type
Pris oppgitt i svenske (SEK) og danske (DKK) kroner er cirkapris.
SPESIALPRIS STUDENT
FØRSTE 200
RABATTERT PRIS
TIL DE FØRSTE 200
ORDINÆR PRIS
Dagpakke Ingen studentpris 1099 NOK / 853 DKK/ 1202 SEK 1359 NOK / 1059 DKK/ 1489 SEK
I firesengsrom 1499 NOK / 1169 DKK /1639 SEK 1899 NOK / 1479 DKK / 2079 SEK 2149 NOK / 1669 DKK / 2350 SEK
I tresengsrom 1649 NOK / 1279 DKK / 1809 SEK 2099 NOK / 1629 DKK / 2299 SEK 2349 NOK / 1829 DKK / 2569 SEK
I dobbeltrom 1844 NOK / 1439 DKK / 2019 SEK 2299 NOK / 1789 DKK / 2519 SEK 2499 NOK / 1939 DKK / 2739 SEK
Enkeltrom Ingen studentpris 2699 NOK /2099 DKK / 2959 SEK 2999 NOK / 2329 DKK / 3289 SEK

Rabattert pris og studentpris gjelder de 200 første som melder seg på. Jo tidligere du melder deg på, jo større er muligheten for å sikre deg laveste pris. OBS! Pris gjelder per person.

Dagpakke: Deltaker UTEN hotellovernattinger. Inkluderer hele konferansen, alle måltider (unntatt frokoster), konserter m.m.

Barn/ungdom 4-16 år i egen seng får studentpris uavhengig av dato ved påmelding. Ta kontakt med konferansesekretariatet ved påmelding av barn 0-3 år. Ta også kontakt med sekretariatet ved evt. tilslutningsdøgn.

Alle prosessdeltakere tilbys lunsj søndag etter siste plenumssesjon, pris: 199 NOK / 155 DKK / 219 SEK.

Konferansen starter med innsjekk fredag 5. oktober kl. 12, lunsj kl. 13-14.40. Første plenumssesjon starter kl. 15. Siste plenumssesjon avsluttes søndag 7. oktober ca kl. 13.

Vilkår:

  • Påmeldingen til Prosess-konferansen er bindende.
  • Betaling skal skje samtidig med påmelding.
  • Refusjon gis kun mot legeerklæring. Dette må varsles straks det er mulig. Vi gjør oppmerksom på at èn påmelding ikke kan deles av flere personer, en annen enn den som er påmeldt kan ikke komme i stedet for den som er påmeldt.
  • Velger du å bo på dobbelt-, trippel-, eller firesengsrom MÅ du ha avklart med de andre på rommet at dere skal bo sammen (opplyses i påmeldingen). Dersom noen ikke deltar, pga. legeerklæring, må de øvrige på rommet beregne å måtte betale ny type rompris. Vær oppmerksom på at rom der tre og fire personer kan bo sammen ikke er veldig store. Det er da minimalt med plass til bagasje.
  • Personer under 18 år MÅ ha en deltakende foresatt over 25 år med på konferansen, vedkommende må oppgis ved påmelding. Deltakelse på Prosess skjer på eget ansvar. Evt. barn som deltar/er tilstede, må ivaretas av sine foresatte. Det tilbys ingen form for barnepass/aktivitet for barn ved denne Prosess-konferansen. Ta kontakt med Prosess-administrasjonen ved evt. påmelding av barn 0-3 år.
  • Barn/ungdom 4-16 år i egen seng får studentpris uavhengig av dato ved påmelding.
  • Konferansen er å anse som et rusfritt arrangement. Alkohol skal ikke inntas på Prosess.
  • Når man melder seg på Prosess godtar man å få nyhetsbrev tilknyttet konferansen.
  • Prosess tilbyr i utgangspunktet ingen organisert oversettelse av møtene. Dersom det er ønskelig å få oversettelse skriv dette i feltet «Noe vi bør vite om» ved påmelding.

Kontonummer til Prosess: 3000.30.32015.
Adresse: Syvendedags Adventistkirken, v/Gry Beate Marley, Postboks 124, 3529 Røyse, Norge
Ved betaling fra andre land enn Norge, bruk følgende tilleggsnummer:
IBAN: NO27 3000 3032 015
BIC/SWIFT-adresse: SPSONO22XXX